Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

paj med varmrökt lax

Kavla ut degen och klä en smord pajform nagga i botten och grädda mitt i ugnen 10 minuter på 225 grader. Ägg och mejeri Fest Lunch Huvudrätter - varmrätter Lax Matpaj.

Paskig Paj Med Varmrokt Lax Mat Paj Fiskrecept
Paskig Paj Med Varmrokt Lax Mat Paj Fiskrecept

Ansa och strimla purjolöken och fräs den mjuk i smör krydda med salt vitpeppar och örtkrydda.

. Servera gärna med en god sallad. Dena paj vart en successJag hittade dock inte varmrökt lax så jag tog enrökt laxJag hade heller inte nog västerbottensost så det blev ca 13 av det 13 av vanlig tråkig vitost 13 av parmesan rivenI såsen hade jag färdigpillade räkor som jag gjorde dagen för för att få mest mäjlig smak ut av de små liven. Laxpaj - recept på paj med lax grädde och lagrad ost. 331 246 röster Recept på laxpaj med grädde dill och gräslök.

Varmrökt lax med betor och dill 0. En paj är ett perfekt sätt för att ta tillvara på ingredienser du har hemma i kylen då man kan ha i nästan vad som helst som man tycker om. 2021-jun-27 - Paj med varmrökt lax och riven Västerbottenost gräslök dill och en nypa chiliflakes. 6 personer 45 minuter Betyg.

Arbeta snabbt ihop till en deg och ställ den i kylen minst 45 minuter. Nagga och ställ i kyl ca 30 min. Går att variera med olika fyllningar till olika högtider. Kavla ut degen anpassat till en form 25 cm i diam och lägg i.

Kanske inte så vanligt med varmrökt lax i pajen men absolut värt att provaMycket god. Logga in Bli medlem. Lax- och spenatpaj med varmrökt lax. Varmrökt laxpaj med sallad är vårlig mat.

Under 45 min Jul. Färskpotatissallad med chimichurri och varmrökt lax 20MIN Grillad lax på planka med örtig sommarsallad 30MIN Confiterad lax med primörcoleslaw 20MIN. Arbeta snabbt ihop degen i matberedare eller för hand. Den krispiga salladen gör du medan pajen gräddas.

Pajen passar till det mesta både till vardagslunch lunchlåda eller vardagsmiddag. Paj med varmrökt lax ca 4 port Pajdeg 4½ dl vetemjöl 150 g smör 1 ägg 3 msk kallt vatten Hacka samman smör och mjöl och tillsätt ägg och vatten. Buffé picknick midsommar påsk och kräftskiva. Degen går bra att göra i minst en vecka före festen och frysa.

Kanske inte så vanligt med varmrökt lax i pajen men absolut värt att provaMycket god. Förgrädda bottnen i 200 ca 10 min. Mumsigt recept på en härlig paj med smak av varmrökt lax i detta recept används även purjolök peppar färsk dill och västerbottensost för att ge pajen sin goda smak. En matig god paj som passar året runt.

Ingredienser för 1 paj. Matprat Frukost Pizza GRILL. Paj med varmrökt lax purjolök och dill.

Pin Pa Fisk
Pin Pa Fisk
Paj Med Varmrokt Lax
Paj Med Varmrokt Lax
Paj Med Varmrokt Lax Och Romsas
Paj Med Varmrokt Lax Och Romsas
Paj Med Varmrokt Lax Och Sparris Koket Se
Paj Med Varmrokt Lax Och Sparris Koket Se
Paj Med Varmrokt Lax Recept Recept Paj Nyttig Mat
Paj Med Varmrokt Lax Recept Recept Paj Nyttig Mat

Posting Komentar untuk "paj med varmrökt lax"